xoves, 12 de novembro de 2015

DERROTA DOLOROSA

Dura e dolorosa derrota a encaixada polo C.A.S.X. a encaixada o Sábado no municipal de Sobrado. Non só polos tres puntos que se escaparon senón polas lesions que deixa o partido. Por un lado no minuto 10 da primeira metade un cobadazo daba con José Luis Mato no chan e con unha brecha na cexa esquerda que se saldou con puntos de sutura. No minuto 16 Pirulo tamén tiña que abandoar o partido por un escordadura de nocello. Xa no final do encontro o meta José Luis tamén levaría un golpe na perna que lle impedia apollar sendo dúbida para o próximo encontro do Domingo contra o Once Caballeros.
Partido que comenzou con dominio alterno, e so unha despiste da zaga amarilla, fixo que marcador de decantase para o lado blanqui-vermello. Chegouse o descanso co resultado de 0-1.
Xa na segunda metade, transcurria o minuto 49 cando un defensa o Mesón derruba dentro do área a Chino, indicando o colexiado a pena máxima que sería transformada por el mismo poñendo as táboas no marcador. No minuto 15, un novo golpe de mala sorte, adiantaría por segunda vez  o Mesón do Vento con un gol en propia meta do C.A.S.X. Mazazo duro do que o equipo local non sería capaz de levantarse, e aproveitando o Mesón para materializar dous goles mais, poñendo o resultado final de 1-4.
Esta derrota deixa o Atlético Sobrado noveno na taboa con 4 puntos.
Na vindeira xornada a máquina amarilla viaxará o campo de Lendoria para medirse o Once Caballeros B.

Once inicial: José Luis, Combo, Pirulo (Rafa 16´), Isma (Coedo 75´), Cristian, Folgoso, Tocho, Mato  ( Libo 45´), Wage, Chino, Anxo.

Goles: 1-1 (Chino 49´)

T.A: Mato (18´)